Om oss

Dagligvarujobb.se är Skandinaviens ledande rekryteringssite inom dagligvaruhandeln med mellan 16-18 000 besökare i veckan. Annonseringen inkluderar alltid Friköpenskap.se i 30 dgr. Vår plattform är välkänd och tydligt nischad, vilket gör att annonseringen ger bra respons och hög kvalitet på ansökningarna.

Dagligvarujobb.se är en del av Fri Köpenskap, facktidning för dagligvaruhandeln. Den innehåller nyheter om allt som rör branschen samt bevakar trender. Friköpenskap.se uppdateras dagligen med alla de senaste branschnyheterna.

Som enda branschmagasin i Sverige inbegriper bevakningsområdena dagligvaruhandeln. Tidningens utgivning täcker de flesta produktområdena.

Platsannonsering

På Dagligvarujobb.se kan du enkelt och snabbt lägga ut de tjänster du vill annonsera ut. Kontakta någon av våra säljare så berättar de mer vad de kan erbjuda just ditt företag för att på bästa sätt tillgodose ert behov av nyrekrytering.

Varför skall du lägga ut dina platsannonser på dagligvaruhandeljobb.com?

Fri Köpenskap är inom den skandinaviska dagligvaruhandeln en garant för att era platsannonser syns i rätt miljö och mot rätt målgrupp.

Adress

Nordiske Medier Stockholm AB
Sundbybergsvägen 1
171 73 Solna
Telefon 08-670 41 00

E-post info@nordiskemedier.se
Org.nr: 556259-1197