RSS På nytt jobb

RSS Fri Köpenskap är dagligvaruhandelns ledande nyhetstidning

TVÅ SÄLJARE inom DVH till Arvid Nordquist

logo-AN
Beskrivning av tjänst

Arvid Nordquist – Smakupplevelser och nutida kvalitet. Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter. För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan. Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden som uteslutande rostar 100 % hållbart certifierat kaffe. I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter. Vi är idag 250 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna – samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Det är, enligt oss, riktig god kvalitet. Läs gärna mer på www.arvidnordquist.se.

 

Vi söker en säljare till vår Coffee & Food säljkår, distrikt Stockholm, lämplig bostadsort Stockholm, med omnejd. Du kommer att representera Arvid Nordquist HAB och i samråd med kunderna utveckla försäljning och lönsamhet av Arvid Nordquist Kaffe samt våra uppdragsgivares välkända produkter och varumärken såsom Kellogg´s, Pringles, HiPP, Sun Maid, Del Monte m.fl.

 

Vi söker en säljare till vår Non Food säljkår, distrikt Norra Göteborg/Bohuslän, lämplig bostadsort Norra Göteborg/Uddevalla, med omnejd. Du kommer att representera Arvid Nordquist HAB och i samråd med kunderna utveckla försäljning och lönsamhet av Arvid Nordquist Non Food samt vår uppdragsgivares välkända produkter och varumärken såsom Ariel och Lenor.

 

Vi söker initiativrika och målmedvetna personer som trivs med högt tempo, många bollar i luften, mätas mot tydliga budgetmål och som vill utvecklas, Du kommer till ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar.

Dina huvuduppgifter blir att

• Besöka befintliga kunder, skapa nya kundkontakter samt kontinuerligt upprätthålla och förstärka goda kundrelationer.

• Säkerställa våra produkters närvaro i butik och skapa attraktiva exponeringar.

• Presentera och sälja in kampanjer och nyheter. Du bör ha Krav

• Gymnasiekompetens, gärna ekonomisk linje.

• B-körkort

• Grundläggande datakunskaper.

• Dokumenterad god säljerfarenhet.

• Erfarenhet av dagligvaruhandeln är en merit.

 

Har Du frågor kring tjänsten, kontakta Säljchef Coffee & Food, Johan Svensson, tfn 0708-761 723 eller Säljchef Non Food, Linda Jansson, tfn 0708-767 412.

 

Vi intervjuar kandidater löpande. Sök tjänsten via www.arvidnordquist.se, ”arbeta hos oss” och ”lediga tjänster”

 

Sista ansökningsdag :
2017-03-14


Fler jobb

City Gross Länna söker en Fisk-/Deliansvarig

Sista ansökningsdag: 2017-03-01