RSS På nytt jobb

RSS Fri Köpenskap är dagligvaruhandelns ledande nyhetstidning

SÄLJLEDARE KÖTT TILL MAXI ICA STORMARKAND LINDHAGEN

Maxi-ICA-Stormarknad-Lindhagen_k1-1
Beskrivning av tjänst

Maxi ICA Stormarknad Lindhagen är Stockholms närmaste stormarknad belägen på västra Kungsholmen. Vi är ca 170 medarbetare som tar hand om över 30 000 kunder i veckan. Vi jobbar ständigt med utveckling av såväl butik som medarbetare och då vår köttansvarige nu går vidare söker vi en ersättare.

Som köttansvarig vill vi att du har gedigen erfarenhet av och ett brinnande intresse för kött och att driva och utveckla sortimentet och kvalitetsarbetet på avdelningen.

Du har det yttersta ansvaret för den dagliga driften av avdelningen och kommer att arbeta mycket ute i avdelningen tillsammans med övriga medarbetare i färskvaruteamet.

I dina ansvarsuppgifter ingår att planera, driva och följa upp avdelningen löpande för att uppnå uppsatta försäljnings-, lönsamhets- och kvalitetsmål.

Att alltid sträva efter ett kundmöte i världsklass är en självklarhet för dig.

 

Tjänsten är på heltid och är ledig omgående varför intervjuer kommer att genomföras löpande.

 

Ansökan och frågor via mail till:

ingela.rister@maxi.ica.se

För omgående anställning söker vi nu en jouransvarig till vårt jourteam. Tjänsten går ut på att säkerställa en fungerande daglig drift avseende butikens samtliga avdelningar. Du är en ledare som trivs med ansvar, högt tempo och vill vara med och utveckla vår butik framåt.Arbetstiden är deltid främst eftermiddag/kväll och du arbetar ca 9 av 21 dagar. Vi söker dig som har arbetat i butik tidigare, som löpande kan prioritera och fördela resurser efter behov och sist men inte minst älskar du mötet med kunden och brinner för service.

 

Frågor och ansökan till: 08-12044460 eller Ingela.rister@maxi.ica.se

Sista ansökningsdag :
2017-03-14


Fler jobb

City Gross Länna söker en Fisk-/Deliansvarig

Sista ansökningsdag: 2017-03-01