RSS På nytt jobb

RSS Fri Köpenskap är dagligvaruhandelns ledande nyhetstidning

Arla Foods söker Driven säljare inom dagligvaruhandeln, Växjö Kalmar

Arla_logo_RGB
Beskrivning av tjänst

Trivs du med en omväxlande vardag som präglas av positiva möten i en innovativ miljö? Som säljare får du, tillsammans med ett sammansvetsat och erfaret regionalt team, arbeta med starka varumärken i en föränderlig bransch. Du blir en viktig länk mellan Arla och våra kunder och kommer att, med utgångspunkt från Växjö/Kalmar med omnejd, driva marknaden och utveckla goda relationer med dagligvarukunder i ditt eget distrikt.

 

Du bidrar till mejerimarknadens utveckling
Du blir del av affärsenheten Milk Yoghurt Cooking där din utmaning blir att driva och utveckla mejeri- och färskvarukategorierna i ditt eget distrikt. Grunden för det arbetet bygger du med starka och goda kundrelationer där fokus ligger på att gemensamt utveckla kundens affär. I det ingår att upptäcka sätt som kan utveckla säljplatsen och se till att dessa lösningar genomförs. Du kommer att arbeta systematiskt med sortiment, varuplacering och säljlösningar. På daglig basis kommer du också att presentera och berätta om nya kampanjer och nyheter för våra kunder samt genomföra nya säljlösningar och sortimentsförändringar.

 

Hos Arla Foods får du tillgång till resurser, stöd och verktyg som hjälper dig i ditt säljuppdrag. Genom vår positiva dynamik och storlek kan vi erbjuda en inspirerande roll och arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas.

 

Du har driv, entusiasm och vilja

Du ska ha tidigare erfarenhet av försäljning och gedigen kunskap om dagligvaruhandeln. I ryggen har du minst en gymnasieutbildning och meriterande är om du har IHM:s grundläggande säljutbildning eller motsvarande. Det innebär att du är en skicklig förhandlare som är duktig på att presentera och driva positiva försäljningsresultat och kundattityder. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel, Word och PowerPoint samt bor i Växjö eller närområdet


Vi söker dig som har god planeringsförmåga och som skapar entusiasm i dina kundrelationer. Du har en stark inre drivkraft och är fokuserad på att nå dina mål samt samarbetar väl med andra. Dessutom är du flexibel och lyhörd.

 

Ansökan och kontakt
Ansök via vår hemsida senast den 2017-02-27. Välkommen att kontakta Regional Manager Micael Pettersson 0705636622 för mer information om tjänsten. Ange i ansökan var du sett tjänsten.

 

Sista ansökningsdag :
2017-02-27


Fler jobb

City Gross Länna söker en Fisk-/Deliansvarig

Sista ansökningsdag: 2017-03-01